Erotiek in de diepvries

De inhoud van deze website is beschermd onder het auteursrecht en teksten en afbeeldingen kunnen enkel gebruikt worden mits uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van de auteur zelf.

Togu H Living Words

Erotiek in de diepvries

 

Dit is een kortverhaal voor de lezer die ook wel eens iets pikanters wil.

 

Nico is een ambitieuze jongeman, niet bepaald gelukkig getrouwd. In zijn job als productieplanner voor het slachthuis maakt hij kennis met Eva, het nichtje van de directeur. Het verhaal van een ondeugende relatie.

 

.

Een scene uit Erotiek in de diepvries ...hoe het begon

 

 

Zijn nieuwe job als productieverantwoordelijke bracht hem voortdurend in contact met Eva. Ze maakten de planning voor de leveringen samen op en het liep vrij aardig. Ook die donderdag was dat het geval. De planning voor de komende week was aan de orde. Door een electriciteitspanne had de productie een hele tijd stilgelegen, zodat één en ander herbekeken moest worden. Vermits zijn prioriteit bij de productie lag, hadden ze hun meeting uitgesteld tot na sluitingstijd. Dan was het rustiger. Toen de laatste arbeider het atelier had verlaten, bereidde Nico zijn planningsvergadering nog even voor. Om zeven uur zou hij samen zitten met Eva en de papierstapel was verre van half. Het mocht uitlopen want donderdagavond was fitnessavond. Brood met beleg wordt niet koud, dacht hij. Een frietje zal me beter smaken. Hij kon de schatjes van patatjes al proeven toen hij het bewuste telefoontje kreeg ...

 

'Zeg zoetje. Na de fitness ga ik nog een glaasje drinken met de vriendinnen hé. Ge moet niet opblijven voor mij. We hebben mekaar een hele tijd niet gezien Chantal, Bieke en de kliek, dus 't kan wel laat worden. Geeft het niet? Nee hé. Tot straks. Kusjes.'

 

Nog voor Nico goed en wel 'oké' had kunnen uitbrengen was de verbinding alweer verbroken.

 

'Trien! Verdomme'.

 

Niet dat het een verschil maakte of ze nu wel thuis was, maar Nico kon het niet hebben dat ze hem zo voor een voldongen feit plaatste. Nu ja. Hij had toch al gepland van wat anders te eten en hij kon nu zeker zijn tijd nemen om alles goed door te praten met Eva. Ten minste als zij tijd had natuurlijk.

 

Klokslag zeven hoorde hij voetstappen in het atelier. Door de gedempte verlichting zag hij het silhouet van een mooie jonge dame.

 

'Daar is ze. '

 

'Hallo Nico, heb je nu even tijd om de planning door te nemen. Ik heb een klein uurtje, want mijn oom verwacht me voor een diner met vrienden. En de directeur kan ik niet laten wachten hé'. Ze glimlachte bevallig.

 

'Geen probleem Eva, we doen het met de gekende efficiëntie hé.'

 

Zorgvuldig werd de productieplanning afgestemd op de bestellingen en de leveringstermijnen die voorzien waren. Het was zoals altijd een huzarenstukje om de puzzel in elkaar te passen, maar samen met Eva leek het steeds te kunnen. Het was als magie, om nog niet te spreken over wat hij voelde als hij in haar nabijheid was. De laatste data werden in het bestand ingevoerd, toen plots … zonder enige aanleiding … het scherm zwart werd en de gedempte verlichting van het atelier doofde.

 

Even bleven beiden stil, alsof ze verwachtten dat alles onmiddellijk terug zou werken. Na een half minuutje of wat verbrak Nico de stilte.

 

'Ik denk dat we een probleem hebben Eva.'

 

'Shit', klonk het in repliek. ' Maar dat wil zeggen dat de volledige elektriciteit uitligt Nico. Dus ook die van de vriezers.'

 

'Ja, in principe moeten de generatoren nu zowat gaan starten denk ik. Volgens de noodprocedure is dit voorzien binnen de vijf minuten. Laat het ons nog eventjes gezellig maken in het schijnsel van mijn aansteker.'

 

Nico nam zijn Zippo ter hand. Het flikkerende halfzachte gele licht gaf haar snoetje een verschrikkelijk sexy teint. Hij voelde de vlinders in zijn buik als een gek tekeer gaan en het gevoel ging voor de eerste keer ook een stukje lager.

 

'Mijn God, wat een mooi kind', dacht hij.

 

 

Wil je meer lezen van een bepaalde titel of ben je geïnteresseerd in het vervolg van een verhaal. Schrijf een korte recensie _ wat je er van vind _ met je contactgegevens in een email via deze link. Je krijgt steeds een persoonlijk antwoord.

Wil je meer lezen van een bepaalde titel of ben je geïnteresseerd in het vervolg van een verhaal. Schrijf een korte recensie _ wat je er van vind _ met je contactgegevens in een email via deze link. Je krijgt steeds een persoonlijk antwoord.